Suzuki GSX-8S Hepco & Becker kiegészítőkkel

A funkcionális dizájn találkozik a futurisztikus stílussal, ezt mondja a Suzuki az új GSX-8S-ről. Ha ők mondják, el kell hinni. Nem maradt már hátra, mint a valamivel több mint 200 kg-ot nyomó Streetfightert bevitték a Hepco & Becker fejlesztő műhelyébe.

Ezen a helyen már számos hasznos kiegészítővel lettek gazdagabbak az itt megfordult motorok. A cég széles választékát fejlesztette ki azoknak a kiegészítőknek, amelyek a mindennapi dolgokat könnyítik meg.

Suzuki GSX 8S – Hepco & Becker


Az első ilyen, amit ehhez a modellhez igazítottak az elérhető helyen tárolandó dolgoknak a Lock-it tankgyűrűhöz rögzíthető tanktáskák. a pillanatok alatt fel- és leszerelhető táskák kínálatából mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A diszkrét C-Bow tartónak köszönhetően speciális C-Bow oldaltáskákkal lehet bővíteni a poggyász kapacitást a motor két oldalán. A felső dobozra vágyó tulajdonosok az Alu- vagy Easyrack platnikat nézzék meg jobban, ezekhez a legegyszerűbb megfelelő méretű dobozt találni a kollekcióban.

Suzuki GSX 8S – Hepco & Becker

A dobozos tárolást nem túl stílusosnak ítélők a Minirack tartót és a hozzá rögzíthető üléstáskákat vegyék szemügyre, de ott van még a Lock-it gyors rögzítős megoldás is. Annak érdekében, hogy a motor biztonságosan álljon a burkolatlan talajon, javasolják beszerezni oldalállvány felfekvő felületet szélesítő kiegészítőjüket. A legrosszabbra készülve érdemes bukócsövet is beszerezni, ezek a védőeszközök fekete vagy kék színben elérhetőek.

Suzuki GSX 8S – Hepco & Becker

Bízva a motor sikerében, a motoros iskolák számára is készült bukócső, amely a motor elejét és hátulját hivatott védeni az esetleges eldőlésekből származó károk ellen.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes