Husqvarna Vitpilen és Svartpilen modellek – 2024

A sorozatok 2018-as bemutatása óta a legnagyobb műszaki újításokat tartalmazó változások jellemzik a Vitpilen 401, Vitpilen 125, Svartpilen 401, Svartpilen 250 és Svartpilen 125 motorokat. Új váz és kategóriaelső technológiát vonultatnak fel az újdonságok. A városi ingázástól a hétvégi felfedezésig a legújabb Vitpilen és Svartpilen modelleket úgy tervezték, hogy folyamatosan szórakoztató és dinamikus vezetési élményt nyújtsanak.

Ezeken az új gépeken a fiatal és tapasztalt motorosok egyaránt élvezhetik a hétköznapokat, és a hétvégéket. A vadonatúj acél rácsos váz őrzi a Vitpilen és Svartpilen modellek szeretett mozgékonyságát, a könnyű alumínium lengőkarral és a WP felfüggesztéssel minden gép kiszámíthatóan viselkedik.

Husqvarna Vitpilen 125


A 2024-es gépek hosszabb tengelytávval, új vázzal és átdolgozott ülésmagassággal is rendelkeznek, javítva a kanyarodási tulajdonságokat, miközben őrzik híres stabilitásukat. A Vitpilen modellek további előnye az új kormány, amely csökkenti a súlyt a karokon a pontos kormányzás érdekében.

Husqvarna Svartpilen 401

A 2024-es sorozatot egy új és kompaktabb motorcsalád hajtja, amely EURO 5+ kibocsátási normáknak is megfelel, továbbfejlesztett súlyelosztással és átdolgozott sebességváltóval. A városi környezetben és azon kívül is vonzó és dinamikus utazást kínáló Vitpilen 401 és Svartpilen 401 399 köbcentis, 45 LE-s, egyhengeres motorral készül. Az új alumínium lengőkar a motorkerékpároktól elvárt kezelhetőséget és kiváló visszajelzést ad a motorosoknak.

Husqvarna Svartpilen 125

A Vitpilen 401 és a Svartpilen 401 kulcsfontosságú technológiái között láthatjuk a kipörgésgátlót, a menetmódokat, az állítható WP felfüggesztést, a ByBre fékeket és a Bosch kanyar ABS-t. Az Easy Shift technológia lehetővé teszi a tengelykapcsoló nélküli sebességváltást, míg az 5”-os ragasztott üveg TFT-kijelző, a prémium fényezés matricákkal és a 17”-es kerekek teszik teljessé a Vitpilen és Svartpilen modellek összetéveszthetetlen stílusát. A 125 köbcentis, 15 LE-s egyhengeres motorral hajtott új Svartpilen 125 és Vitpilen 125 lehetőséget kínál a tanulásra és a felfedezésre, az ergonomikus kialakítást csúcskategóriás alkatrészekkel kombinálva nyújt megnyugtató érzést utazás közben.

Husqvarna Vitpilen 125

Nagyobb testvéreikhez hasonlóan mindkét modell WP felfüggesztéssel, ByBre fékekkel és Bosch kanyar ABS-sel rendelkeznek. A kiemelkedő teljesítmény-tömeg arányt kínáló agilis, kompakt és A1-es vezetői engedély kategóriának megfelelő Svartpilen 125 és Vitpilen 125 szakértelemmel készült a fiatal versenyzők következő generációja számára.

Husqvarna Vitpilen 401

A szűk városi utakon és kanyargós országúton kiválóan használható. A Svartpilen 250 egy könnyebb, 249 köbcentiméteres, 31 LE-s egyhengeres motort ötvöz egy új, könnyű vázzal, alumínium lengőkarral és függőleges vezetési pozícióval, így biztos utazást tesz lehetővé, bárhol is haladjon a motoros.

Husqvarna Svartpilen 250

Alapfelszereltségként a WP felfüggesztést, a ByBre fékeket és a kétcsatornás Bosch ABS-t használ, a Svartpilen 250-nél egyedülállóan öntött alumínium három bilinccsel, amelyek pontosan megtervezett rugalmasságot biztosítanak a kényelmes utazás érdekében. Új, 5”-os LCD-kijelző, prémium fényezés matricákkal és nagy teherbírású, 17”-es öntött kerekek teszik teljessé a Svartpilen 250 prémium konstrukcióját.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes