Honda Africa Twin Adventure Sports – Hepco & Becker kiegészítőkkel

Rendkívül robusztus és agilis kaland motor a Honda új, 2024-es Africa Twin Adventure Sports modellje. A Hepco & Becker fejlesztőcsapata nem sokkal az év vége előtt kapta kezei közé az új motort, és szorgalmasan fejlesztettek hozzá hasznos kiegészítőket.

Az eredmény egy doboztartó, amely aszimmetriája miatt leginkább alu dobozokhoz vagy a 40 és 30 literes Xplorer készlethez passzol.

Honda Africa Twin Adventure Sports – Hepco & Becker kiegészítőkkel


Vagy akár lehet egy teljes készlet is, az Xplorer Cutout Set, amely egy speciális Cutout tartzóból és a hozzáillő Xplorer 40 literes és Xplorer Cutout 37 L dobozokból áll, fekete vagy ezüst színben. Hasznos szerszámos a két oldalsó tartóhoz is elérhető. Annak érdekében, hogy a mindennapi tárgyaknak gyorsan elérhető helyük legyen, tankgyűrűt is ajánlanak. Az összes tanktáska a kínálatból pillanatok alatt rögzíthető. A Hepco & Becker felső doboz gyorsan rögzíthető az Alu- vagy Easyrack tartókhoz.

Honda Africa Twin Adventure Sports – Hepco & Becker kiegészítőkkel

Ám ha a felső doboz helyett inkább ülés táskával utazna valaki, akkor valószínűleg rendkívül hasznosnak fogja találni csomagtartó szélesítés. Minden hátsó táska rögzíthető hevederekkel. Egy ügyes megoldást is kitaláltak a védelemre. A bukócső (fekete vagy rozsdamentes acél színben) mellett egy hozzáillő tartályvédőt is készítettek. Ha igazán terepjáró kalandokra vágyik a tulajdonos, akkor érdemes egy pillantást vetni a tankvédőre is.

Honda Africa Twin Adventure Sports – Hepco & Becker kiegészítőkkel

Erős és stílusos lámpavédő rács is található, hozzá illő adapterrel. A V1 bukócső táskakészlet további tárolóhelyet kínál. Az oldalsó állvány szélesítés biztos tartást biztosít egyenetlen talajon. A főállvány ideális a karbantartáshoz, és védőlemez is kapható a blokk védelmére.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes