Honda CB 500 Hornet – Hepco & Becker

A Hornet család 2024-re kiegészült a CB 500-as modellel is. Az évek óta népszerű középkategóriás motor megérdemli a figyelmet. Az új agresszív streetfighter megjelenés miatt úgy érezték a Hepco & Becker fejlesztő csapatánál, hogy érdemes lenne kiegészítőket illeszteni hozzá.

A C-Bow tartó elengedhetetlen tartozék lehet, ami minden ilyen rendszerű táskához és dobozhoz megfelel. A felső doboz rögzítésére a már ismert Alu- és Easyrack tartók a legalkalmasabbak.

Honda CB 500 Hornet – Hepco & Becker


Aki nem szereti a kemény fedelű dobozokat, azoknak sem kell szomorkodniuk a kisebb üléstáskákat a Minirack-ra lehet rögzíteni, vagy a gyártó által fejlesztett rendszermegoldások közül, például a Royster Rearbag Sport Basic is szóba jöhet. Ha valaki szeretné megőrizni motorja sportosságát, annak a Sportrack lehet a legjobb megoldás, amit egyszerűen, néhány lépésben fel lehet szerelni a hátsó ülés helyére.

Honda CB 500 Hornet – Hepco & Becker

A biztonság terén is gondolkodtak fejlesztésbe, a biztonságosan leállítás érdekében központi állványt készítettek vagy az oldalsó kitámasztóra szerelhető szélesítéssel lehet biztonságosabban leállítani a gépet. A bukócső védelmet nyújt a nem kívánt eldőlések okozta károkkal szemben. Emellett a kínálat részét képezi a motoros iskolák számára gyártott extra első és hátsó bukócső.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes