A Vespa kihasználja a sárkány erejét

Egy legenda. Egy mítosz. Egy ikon. Az örökség és az avantgárd, az ősi hagyomány és a modern mesterség zökkenőmentesen egyesül ebben limitált kiadású Vespa 946 Dragon robogóban és az exkluzív Varsity dzsekiben.

A Vespa, az olasz életstílus és a szabad szellem időtlen ikonja, új korszakot nyit egy exkluzív limitált kiadással. A Vespa 946 Dragon és hozzáillő kabát a Sárkány Évének tiszteletére került a kínálatba.

Vespa 946 Dragon


A Vespa sajátos olasz hangulatát hozza az utakon, kihasználva a sárkány erejét, egy mitológiai lényét, ami páratlan erővel ruházza fel, és a jólét jeleként tartják számon. Az egyedi sorozat a holdújév ünnepi rendezvényével egy időben került bemutatásra Hong Kongban. A Vespa 946-ot az exkluzív Dragon gyűjtői kiadáshoz arany árnyalattal gondolták újra a tervező asztalon, megtestesítve a vad szellemiséget.

Vespa 946 Dragon

A korlátozott, 1888 darabból álló sorozatban kapható modellt élénk smaragdzöld sárkány motívum díszíti, amely végig kígyózik a fényezésen. Az Olaszországban kézzel készített és a legmodernebb technológiát kihasználva a Vespa 946 Dragon merész dizájnja a kultúrák, az innováció és a kifinomultság együttesét szimbolizálja, az energia és a hatalom határozott érzését sugározva.

Vespa 946 Dragon dzseki

A bemutatóhoz kapcsolódva a Vespa egy divatos kabátot is beemelt a kínálatába. Az exkluzív Dragon Varsity kabát az ikonikus robogó legendáját öregbíti, tükrözi annak jellegzetességét a stílus és a hagyomány kombinációjával. A Vespa 946 Dragon külcsínéből merítve a bordázott gyapjú és nappa bőr kabát smaragdzöld motívuma, nyomatok és hímzések mellett a bal zseben és a hátán egy sárkányt jelenítenek meg.

Vespa 946 Dragon dzseki

A kabát eleje a Vespa ikonikus V monogramját tartalmazza egy ősi kínai közmondás kíséretében. Az exkluzív kollekció, amely csúcsminőségű anyagokból készült, innovatív és luxus részleteket tartalmaz, a merészséget visszhangozza a Sárkány évében.

Szöveg: Buny

Kép: Vespa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes