Husqvarna ruházat 2024

A Husqvarna friss és sokoldalú 2024-es ruházati kollekciója öt különálló termékcsaládot tartalmaz: Functional Street, Functional Offroad, Casual Lifestyle, Team Wear és Rockstar Casual Collection. A kollekció minden elemét a klasszikus svéd dizájn hatja át, visszaadva a márka gazdag offroad-verseny örökségét.

A kiemelkedő minőségről, kényelemről és sokoldalúságáról ismert Husqvarna ruházata úttörő anyagokból készül, és a ruhatechnika legújabb fejlesztéseit vonultatja fel. A 2024-es ruházati kollekció ötvözi ezt a három jellemzőt, maximális biztonságot nyújtva a mozgás és az utazás élvezete mellett.

Husqvarna ruházat


A 2024-es Functional Street Collection izgalmas új termékei letisztult és minimalista stílusban készültek, hogy illeszkedjen a Vitpilen és Svartpilen motorkerékpárok legújabb generációjához. A Spark 2 sisak kizárólag a Husqvarna számára készült, éles vonalak jellemezte, sportos sisak, hatékony szellőzőrendszerrel, eltávolítható és mosható béléssel és integrált napszemüveggel. A Spark 2 sisakot kiegészíti az új Pilen dzseki és nadrág. Légáteresztő és állítható a személyre szabott illeszkedés érdekében, a Pilen V2 felső kötött technológiával készül. A városi és városon kívüli motorozást is szem előtt tartó stílusban minden elem biztonsági funkciót is kínál. A D30 CE protektorok a kabát vállán és könyökén, valamint a nadrág térdénél helyezkednek el. A fényvisszaverő felületek javítják a láthatóságot még gyenge fényviszonyok mellett is. A 2024-es utcai kollekcióba új csizmák is bekerültek.

Husqvarna ruházat

A Norden 901-es modellekből merített ihlet alapján készült Scalar Gore Tex lábbeli minden időjárási körülmény mellett használható, tökéletesen passzol az újratervezett MX-9 ADV MIPS sisakhoz. A Husqvarna funkcionális offroad ruházata biztosítja, hogy minden enduro- és motocross-versenyző tetőtől talpig feltűnő, prémium minőségű felszerelésben vehesse fel a versenyt. Mindegyik elemet úgy tervezték, hogy a legmagasabb szintű biztonságot, kényelmet és korlátlan teljesítményt nyújtsa. A motocross versenyzők a gyerekektől a felnőttekig, minden szinten, most szélesebb kínálatból választhatnak.

Husqvarna ruházat

A kibővített Railed Collection három színváltozatot kínál a mezhez, míg az Authentic Jersey and Gloves két színben elérhető. Újdonság a motocross versenyzők számára a Railed dzseki. Szél- és vízálló, a kabátot hideg időre tervezték, gyapjú béléssel, rugalmas panelekkel rendelkezik, amelyek meleget és rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak. A Railed dzseki karján és derekán állítási lehetőség, megerősített varrások és testreszabható légáteresztő képesség is található, a szellőző cipzároknak köszönhetően.

Husqvarna ruházat

A Functional Offroad termékcsaládon belül a minden időjárásra tervezett enduro-specifikus ruházat áll rendelkezésre, ez lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy felöltözzenek, és tetőtől talpig védjék magukat a kiváló minőségű felszereléssel, csizmával és a népszerű Moto 9 MIPS Gotland sisakkal, amely stílusos, új megjelenéssel büszkélkedhet. Szintén újdonság az enduro versenyzők számára, hogy a Gotland kesztyű két változata is elérhető, vízálló változatban.

Husqvarna ruházat

A Leatt által, kizárólag a Husqvarna számára gyártott kesztyűk biztonságot és védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben, illeszkedésük pedig nem akadályozza a tulajdonost vezetés közben. A védőfelszerelés mellett a Casual Lifestyle Collection lehetővé teszi a Husqvarna motorkerékpárok rajongói számára, hogy büszkén mutassák ki a márka iránti szenvedélyüket különféle ruházati kiegészítőkkel. A felfrissített gardrób-kínálatban pólókat, kapucnis pulcsikat és sapkákat lehet találni felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Husqvarna ruházat

Ezek mellett olyan vadonatúj termékek, mint a Horizon Wind dzseki és az All Elements WP hátizsák szintén szerepelnek a kínálatban. A teljes Team Wear kollekció tetőtől talpig sötétkék, sárga színekkel díszített ruházatot vonultat fel. A Husqvarna Factory Racing munkatársai által kifejlesztett, a csapattagok és a pálya melletti versenyzők által viselt kollekciót a maximális funkcionalitás és kényelem elérése érdekében alakították ki. A Team Wear ruhadarabok egy új kiegészítővel bővültek, az új hátizsákokat és utazótáskákat is tartalmaznak, amelyek nélkülözhetetlenek bárki számára, aki követi a motorsport eseményeit szerte a világon.
Egyenesen a versenypályáról érkezik vadonatúj dizájnnal 2024-re a Rockstar Replica Team Collection – egy exkluzív termékcsalád, amelyet az egyesült államokbeli Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing csapat visel.

Husqvarna ruházat

Pólókkal, kabátokkal, nadrággal és sapkákkal, amelyek mindegyike friss külcsínt és finom tónusú stílust kínál, a sorozat a tökéletes választás az alkalmi viseletekhez is, hogy kifejezze a csapat iránt érzett vonzalmát a szurkolóknak.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes