Az Airoh Matryx az iF Design Award 2024 nyertese

 Az Airoh Matryx sisak nyerte idén az iF Design Award 2024 versenyt, ami a világ egyik leghíresebb formatervezési díja. Az olasz sisak gyártók között etalonnak számító Airoh, a motorkerékpár sisakok terén érte el ezt a kitüntetést.

A Matryx egy közúti csúcskategóriás sisak amely a technológiát ötvözi korunk népszerű irányzataival a sisakok terén. A zsűri a világ minden tájáról érkezett 132 független szakértőből állt.

Airoh Matryx


Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megnyertük az iF DESIGN AWARD 2024-et, és még inkább arra, hogy mindezt a Matryx sisaknak köszönhetjük. Egy modell, amely a megjelenés és a technológia kombinációját képviseli kollekciónkban. – kommentálta az eredményt Antonio Locatelli, az AIROH vezérigazgatója.

Airoh Matryx

Az iF Design több mint 70 éve a kiváló tervezés minőségi megmérettetése, a cég világszerte elismert kiemelkedő tervezési szolgáltatásairól, és a rangos iF DESIGN AWARD díjáról, amit minden évben az arra legérdemesebb projekteknek ítélnek oda, országok és termékkategóriák szerint. Az esztétikai minőség igazi pecsétje, amely elismeri egy projekt egyediségét és stílusbeli jelentőségét, olyannyira, hogy inspirációt ad az irányzatokhoz és a külcsínhez. A Matryx az Airoh közútra szánt sisakja, feltűnő megjelenéssel.

Airoh Matryx

A futurisztikus formát szélcsatornában fejlesztették ki és tesztelték, nemcsak az optimális akusztika és a hőszabályozás garantálása érdekében, hanem az aerodinamika optimalizálása miatt is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően, egy határozott és agresszív vonalakkal rendelkező, esztétikus és funkcionális pluszt jelentő védőeszközt sikerült megalkotniuk.

Szöveg: Buny

Kép: Airoh

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes