A HARLEY-DAVIDSON EGY KÜLÖNLEGES VIDEÓSOROZATOT KÉSZÍTETT AZ AFRICA ECO RACE-RŐL

A Harley-Davidson egy elképesztően látványos videó sorozatot indított, amelyben a Dakar elit versenyzőjét, Joan Pedrerót követhetjük végig az Africa Eco Race-en, amit az első Harley-Davidson kaland-túramotor modellel, egy Pan America 1250-el teljesített végig.

A márka rajongói a H-D.com/ecorace oldalon nézhetik meg a versenyről szóló különleges kisfilmeket.

Harley-Davidson Eco Race


A videósorozat öt epizódon keresztül követi végig a versenyt és Pedrero hihetetlen kalandos útját Monacótól Lak Rose-ig, majd onnan egészen Dakarig. A megmérettetés szinte minden kilométerén, extrém körülmények között kellett helyt állnia a Pan America 1250-nek. Ez a kihívás tökéletesen bizonyítja, hogy ezt az a amerikai motort kalandra tervezték és a DNS-ében hordozza a túramotorozás minden részletét.

Harley-Davidson Eco Race


A sorozat nézői betekinthetnek a kulisszák mögé és láthatják, hogyan készült fel Pedrero a versenyre, illetve vele együtt megismerhetik a Pan America 1250 sivatagban nyújtott teljesítményét. Pedrero eredménye minden elvárást felülmúlt, ahogy saját magának-, és motorjának határait feszegetve megmutatta, mire is képes a Harley-Davidson valójában.

Harley-Davidson Eco Race


A Harley-Davidson sikeres részvétele a világhírű, extrém versenysorozatban bizonyította a Pan America 1250 kiemelkedő képességeit és megbízhatóságát. A kalandozás és a versenyzés a márka fontos részei és a Pan America 1250 is új lehetőségeket kínál fel az igazi, páratlan Harley-Davidson élmények megélésére.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes