Ducati Diavel V4

A Diavel V4, a Ducati izomcirkálója egy éven belül igazi nemzetközi siker lett. A nemzetközi sajtó és a rajongók világszerte dicsérik a motorkerékpár megjelenését és egyedi kialakítását. Egyszerre izmos, sportos, magabiztos és elegáns, amit számos díjjal jutalmaztak.

A motorkerékpár elnyerte a Chicago Athenaeum – Építészeti és Design Múzeum Good Design díját. A Diavel V4 külön elismerést kapott a 2024-es German Design Awardon a Kiváló terméktervezés kategóriában.

Ducati Diavel V4


Két díj, amely kiegészíti a korábbi Diavel modellek által már elnyert díjakat, és megerősíti, hogy a Ducati külcsín világszerte nagyra értékelt. A Good Design Awardot 1950-ben Chicagóban alapította Eero Saarinen, valamint Charles és Ray Eames, és ez a világ legrégebbi és legrangosabb formatervezési díja. A zsűri több mint 1100 pályamű közül választott ki 55 országból, a Good Design Awards for Design Excellence díj odaítélése érdekében.

Ducati Diavel V4

A German Design Awards díjakat kétévente ítéli oda a Német Formatervezési Tanács zsűrije. A díjat a Szövetségi Gazdasági és Technológiai Minisztérium támogatja. A Diavel V4 stílusa a Diavel Design Nights főszereplője volt Amszterdamban, Párizsban, Brüsszelben, Londonban, New Yorkban és Sanghajban. Kialakításának is köszönhetően a motorkerékpár elnyerte a „Legszebb motorkerékpár” címet Milánóban 2022-ben. A Diavel V4 lenyűgözte a közönséget és a nemzetközi sajtót a stílus, a kifinomultság és a teljesítmény tökéletes keverékével.

Ducati Diavel V4 Bentley

Az izomcirkáló meglep vezetési dinamikájával és teljesítményével, és nagyszerű vezetési élményt garantál még városi környezetben is. 2023-ban a Diavel V4-et a legjobb cirkálónak választották a 2023-as MCN Awards-on, a Motorcycle.com amerikai webhely szerint a legjobb meztelen motorkerékpár volt, megkapta a legjobb cirkáló díjat a Swiss Töff Awards-on, és a Fülöp-szigeteki C kiadvány élére került a Power Cruiser rovatban. A Diavel V4 bebizonyította, hogy a négy kerék szerelmeseit és a luxus kedvelőit is képes elbűvölni.

Ducati Diavel V4 Bentley

A Ducati Diavel for Bentley, a Ducati és a Bentley együttműködésével létrejött új gyűjtőmodell, számozott és limitált szériás. A motorkerékpárt egy Fuorisalone rendezvényen mutatták be a nagyközönségnek az Art Basel héten Miami Beachen, Európa legrangosabb művészeti vásárának tengerentúli kiadásán. A Ducati a Batur számos jellegzetes stíluselemét – egy nagyon korlátozott szériában gyártott Bentley modellt – a márka jövőbeli stílustrendjeit integrálta az erős és kényelmes Diavel V4 kifinomult műszaki alapjába.

Ducati Diavel V4 Bentley

Az eredmény egy olyan motorkerékpár, amely egyedülálló a kifinomultság és a megjelenés tekintetében. A Diavel for Bentley 500+50 darabos kiadásra korlátozott. A Bentley számára készült Diavel 500 példánya mellett a Ducati egy 50 Diavel-ből álló sorozatot is kínál Bentley Mullinerekhez, amely az autógyártó különleges és egyedi modelljeit készítő részlegről kapta a nevét. Az 50 Diavel for Bentley Mulliners kizárólag a Bentley ügyfelek számára számára elérhető.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes