Új tapasztalatok a kéthengeressel

Ezt ígéri a Honda az új NX500 névre átkeresztelt motorral. A városi és terepezésre egyaránt használható kéthengerest bevitték a Hepco & Becker fejlesztő részlegébe, hogy utazásra még alkalmasabbá tegyék. A jól ismert rendszerek típushoz igazítása megtörtént, lássuk mire gondoltak.

A Lock-it táskatartóval gyorsan rögzíthető oldaltáskákat lehet a motorkerékpárhoz illeszteni, tehát semmi sem akadályozza a hosszú utak megtételét.

Honda NX500 – Hepco & Becker


Ha valaki nem szeretne egyedül motorozni a hordozóval, akkor ebben segít a tartókhoz illeszkedő utas kapaszkodó. A diszkrét Hepco & Becker C-Bow tartóra a hétvégi kirándulásokhoz szükséges poggyász szállítására alkalmas táskákat és dobozokat lehet gyorsan rögzíteni. A legszükségesebb dolgok elhelyezésére és a könnyű hozzáféréshez elengedhetetlen egy tanktáska.

Honda NX500 – Hepco & Becker

A gyors fel- és lerakáshoz a Lock-it rendszer nyújt biztonságos rögzítést a tartálygyűrűn keresztül. Ha további tárhelyre van szükség, vagy inkább csak hátsó tartót szeretne a tulajdonos, akkor érdemes egy pillantást vetni az Alu- vagy az Easyrack tartókra. Minden Hepco & Becker felső doboz felhelyezhető ezzel a platnival. A biztonságos megállás érdekében az oldalállvány szélesítéssel biztonságos a motor letámasztása egyenetlen talajon.

Honda NX500 – Hepco & Becker

A motort optimális védelméről bukócső, és a kiegészítéseként felszerelhető üzemanyagtartályt is védő megakadályozza a sérülést.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes