Archive for november, 2023

Husqvarna Norden 901 – 2024

A Husqvarna frisítette a Norden 901-et, amely nagyobb teljesítményt és biztonságot kínál a 2024-es évjárattól számos műszaki fejlesztésnek köszönhetően. A 2021-es bemutatása óta hihetetlenül népszerű gép biztosítja, hogy minden kalandrajongó motoros a maga módján fedezze fel a világot.

Yamaha XMAX és Techmax 300 Hepco & Becker módra

A méltán népszerű robogó párost az utakra szabadító Yamaha mérnökei csak sejthették, hogy alkotásuk nagy sikert fog aratni, de látva a vásárlók lelkesedését szerte a világon, úgy döntöttek időszakonként fejlesztenek rajta még.

Honda NX500 – 2024

A 2024-es változat lényegében nem különbözik elődeitől, ugyanakkor jobb, sokoldalúbb motorrá vált, és új néven, NX500-ként folytatja pályafutását. Megjelenése önmagáért beszél: ultramodern technikája, harciasságot sugárzó formaterve és számtalan továbbfejlesztett eleme révén borítékolható, hogy Európa egyik legkedveltebb motorkerékpárja lesz, meggyőzve az érzelmi és a racionális alapon döntő motorosokat is. Aligha szorul magyarázatra, hogy miért pont az […]

A Harley-Davidson Joan Pedreroval közösen indul az Africa Eco Race-en

A Harley-Davidson örömmel jelenti be, hogy Joan Pedreroval, a Dakar egyik legerősebb versenyzőjével indul az Africa Eco Race-en, egy Pan America 1250 motor nyergében. A verseny december 30. és január 14. között zajlik, és 6000 kilométernyi két kontinens kihívásokkal teli terepet fed le, beleértve a rendkívül technikás afrikai szakaszt. Pedrero a Maxi-Trail kategóriában indul.

Yamaha Ténéré 700 Explore – 2024

Az első Dakar-ralit megnyerő Yamaha XT modell ihlette eredeti Ténéré a lehetőségek tárházát nyitotta meg 40 évvel ezelőtti bemutatkozásával. A nagy hatótávú üzemanyagtartállyal, nagy nyomatékú motorral és masszív vázzal felszerelt legendás motorkerékpár volt a Yamaha első Adventure gépe, amely motorosok generációit ösztönözte a határok feszegetésére, a világ felfedezésére és olyan ikonikus helyek felfedezésére, amelyek korábban […]

Honda SH125i – 2024

Az SH125i nem véletlenül Európa egyik kedvenc robogója, hiszen a városlakók minden igényét kielégíti: könnyű kezelhetőség, alacsony üzemanyag-fogyasztás, megannyi tárolóhely és USB-csatlakozó. A hátsó futómű-geometria kialakításának hála a menetkomfort is kimagasló. A prémium idomzat és a jellegzetes orr-rész pedig látványossá teszi a modellt, amit megkoronáz a LCD-műszeregység és a LED-világítás.

Lambretta Elettra

A Lambretta bemutatta az Elettrát, az elektromos mobilitás általuk képviselt vízióját. Az Elettra stílusával tűnik ki, amely tiszteletben tartja a 77 éves történelmi hátteret és újra pozicionálja magát, mint a jövő luxusmobilitás egyik képviselője.

Kawasaki Z500 – 2024

A legendás 1969-es Mach III óta a „Kawasaki 500” modellnév felvillanyozta és izgalomba hozta a motorosokat világszerte. 2024-ben a Kawasaki egy Ninja 500-at és Z500-at is piacra dob, hogy visszaszálljon a közép osztályba. Az itt kialakult keresletből szeretne a legkisebb japán gyártó is egy szeletet hasítani.

HONDA XL750 TRANSALP 2023 – Kappa kiegészítőkkel

A Honda által először 1987-ben piacra dobott Transalp modell motorosok több generációja számára mítosz és álom. Idén a japán gyártó bemutatta az XL750-et, a híres országúti enduro vadonatúj változatát, amely fejlettebb és sok tekintetben különbözik „ősétől”, különösen a motorja, amely immár egy soros kéthengeres erőforrás.

Az új MT-09SP

Az MT-09 a 10. évfordulóját egy átfogó új karosszériával ünnepli, amely a CP3 ikonikus, nyomatékban gazdag gyorsulásának érzését hivatott erősíteni. Az MT-09 stílusa mindig is a „funkcionális szépség” koncepcióján alapult, a felesleges funkciók kiiktatásával és a „kevesebb több” megközelítéssel. Minden egyes részletet újragondoltunk az MT-09 tiszta agresszivitásának fokozása és a lehető leglebilincselőbb motorozási élmény nyújtása […]

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes