Archive for július, 2017

GTS kesztyű nyári kalandokhoz

A GTS a szellőzést biztosító kesztyűk újdonsága a „nagy nyári turnék” idejére. A kesztyűkkel szemben támasztott igények kielégítése érdekében gondosan kialakított terméket alkotott a Clover. A textíliák kombinációja, az állítható illesztés, a védelem javítására szolgáló betétek teszik a GTS kesztyűt különösen érdekessé a hosszú utazásokra.

115 év szabadság – jubileumi gigatalálkozóra készülnek a Harley-sok

2018 különleges év lesz a Harley-rajongóknak, hiszen jövőre ünneplik a legendás márka születésének 115 éves fennállását! A jubileumhoz természetesen óriási buli dukál, többszázezer motorossal, felvonulással, Harley-Davidson kiállítással és persze fantasztikus hangulattal. A gigatalálkozóra minden múltbéli, jelenlegi és jövőbeli motorost várnak Prágában. A kétkerekűek szerelmeseinek már most érdemes beírni a naptárukba a dátumot: 2018. július 5-8.

A 2018-as modellév újdonságai

A 2018-as modellév – amely 2017. augusztusi gyártástól elérhető – számos modellfrissítést hoz magával a BMW Motorrad modellpalettáján. A BMW Motorrad a BMW Motorrad Spezial programmal bővíti személyre szabhatósági kínálatát, amelynek keretében gyárilag elérhető különleges dizájn- és exkluzív egyénre szabhatósági opciókat kínál. Kezdetben különleges fényezések és kiváló minőségű mart alkatrészek érhetők el a kiválasztott modellek.

A puha táskák visszatérnek

Három új javaslatot terjesztett elő az Ultima-T puha táskákkal a GIVI, hogy megfeleljen a felhasználók széles körének csomag szállítás ügyben, a maxi enduróktól a túrásokon keresztül az új klasszikusokig. A tervezés, a kapacitás, az anyagminőség, a rögzítő rendszerek és a teljes vízszigetelés nagyon meggyőző keverékét sikerült előállítaniuk.

HEVIK California kesztyű

Ez a nyári kesztyű második változata, amelyet a HEVIK a legendás „nyugati partra”  figyelemmel keresztelt California névre. A 2015-ben indult termék most visszatér a piacra, kicsit átdolgozva, hogy megfeleljen az új európai előírásoknak, amelyek a motorosok kézvédelmére viselt védőruházatra vonatkozik. A California-R ajánlott maxi-robogósok és csupasz motoron közlekedők számára, elsősorban városi környezetben.

BMW Motorrad Spezial

Az R nineT megjelenésével a BMW Motorrad korán felismerte a személyre szabhatóság iránti igényt és a modellcsalád öttagúra bővítésével fontos további fontos lépéseket is tett. A BMW Motorrad most a BMW Spezial-lal bővíti a személyre szabhatósági programját, amelynek  keretében gyárilag elérhető különleges dizájn-, teljesítménynövelő- és exkluzív opciókat kínál. A legkiválóbb anyagok, szakképzettség, a részletek iránti […]

A Harley-Davidson Street Rod világcsúcsot égetett az aszfaltba

Május 20-án, a dél-kelet lengyelországi Rzeszów városában felszállt a fehér füst, ahogy az izgalmas Guinness-rekord kísérletben Maciej „DOP” Bielicki Harley-jával végigszántott a település forró aszfaltján. A motoros kaszkadőr sikerrel vette a megmérettetést, és új rekordot állított be gumifüstölésben. Maciej Lengyelországban egyedüliként Harley-Davidson motoron hajtja végre elképesztő trükkjeit, júniusban az Open Road Fest közönségét is elkápráztatta, […]

Aki belemegy a csatákba, az néha hibázik

A hétvégén a belgiumi Zolderben folytatódott a német nemzeti bajnokság, az IDM, ahol ezúttal Györfi Alen képviselte a 220 Volt H-Moto Team csapatát. A korábbi Európa-bajnok ezúttal nem tudta megismételni az eddigi remeklését, és a számára ismeretlen zolderi pályán végül a nyolcadik helyen intették le az első futamon, míg a másodikon bukott.

BMW Motorrad Boxer Kupa 2.0

A 2018-as szezonban induló BMW Motorrad Boxer Kupa 2.0 a közkedvelt versenysorozat hivatalos, új felvonása. Már az alap információk is sok izgalmat ígérnek: akár 30 csapat is versenyezhet egymással az azonos, de külön a versenypályára felkészített BMW R nineT Racer motorkerékpárokkal. Így csak a motoros tudása, bátorsága és egy kis szerencse dönt a győzelemről vagy […]

KTM 1290 Super Duke GT-hez MIVV dob

A gyári kipufogó cseréjét a helyettesítésére szolgáló egyes kategóriák gyakorlatilag mostantól teljesen nyitottak a MIVV-nél. A Super Duke nagy túra változatának tulajdonosainak ma már több választási lehetősége van a négy végdob, kilenc különböző változatával. Hangzás, teljesítmény, felhasznált anyagok és végzárók kiegyensúlyozott keverékét kínálják. Ezzel a választékkal lehetetlen, hogy valaki ne találja meg a megfelelőt.

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes